© All rights reserved. Powered by VLThemes.

Dragon Blood Tree Socotra

Ilustrate din Socotra: Dagon Blood Tree și Desert Rose

Primăvara aceasta am explorat, timp de o săptămână, insula Socotra. Pe blogul LumeaMare există un articol introductiv și avem în lucru o serie de eseuri foto, cu selecții din materialul fotografic bogat adunat de Alexandru. 

Primul eseu și articol totodată a fost despre vulturul egiptean. Al doilea a fost despre Dragon Blood Tree, motivul principal al vizitei mele în Socotra. Am completat lumea fascinantă a plantelor de pe Socotra și cu o ediție subcopac în care a fost vorba despre Desert Rose sau trandafirul deșertului.

Jurnalul Vizual din Socotra și ilustrate de colecție

În articolul anterior am scris mai multe despre intenția mea de a crea un jurnal vizual inspirat de Socotra și cum se naște, pe drum, o colecție de ilustrate. După cum ai ghicit, astăzi colecția se completează. N-am terminat încă de lucrat la acești copaci fascinanți, probabil voi mai adăuga, în timp.

Ilustratele vor fi în curând disponibile în magazinul online, voi anunța când e online și sper să îți placă. Mai jos ai o previzualizare:

roxana

Sunt Roxana, călătoare pasionată prin viață și experiențe, mereu dornică să-mi depășesc limitele și să învăț ceva nou. Drumul meu profesional a început în publicitate, a cotit în jurnalismul de călătorie și blogging pentru a se întoarce apoi spre arta vizuală, o destinație visată de mult. În 2019, la 46 de ani, am fost admisă la Facultatea de Arte Plastice, secția Grafică. În 2022 am absolvit cu succes și acum abia aștept să-mi pun noile abilități în aplicare pentru a aduce mai multă aventură în viața celor mici, mai multă inocență în viața celor mari și mai multă dragoste de natură, pentru toate vârstele.

Leave a comment:

Top